Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sport

2008.11.23. 00:04

A sport. A sport fontos szerepet tölt be életünkben. Pontosabban fontos szerepet kéne hogy betöltsön. A sport által növelhetjük szervezetünk ellenálló képességét, javíthatjuk közérzetünket, szellemi munkavégzés után visszanyerhetjük mentális frissességünket.

Remek sport például a tenisz, lábainkat, karjainkat, felsőtestünket egyaránt megdolgoztatja, a  játék menete lendületes, intenzív szellemi összpontosítást  is igényelő . Játszhatjuk ketten egymás, esetleg párosban kettő-kettő ellen.

 Maradjunk az előbbinél…ez a csinos, sportos lány (Presley Maddox) is szeret teniszezni és azt hiszem, bárki szívesen lejátszana vele egy-két meccset… aztán ha esetleg elfáradnánk vagy megunnánk a játékot szögre akasztanánk  ütőinket és a pályán kívül is lenyomnánk pár menetet…

 Katt a képre és éljen a sport.

 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://cicipiercing.blog.hu/api/trackback/id/tr54783543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása