Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elkeseredett lányok

2009.08.14. 00:46

Régen volt már valami különlegesebb, kicsit extrább sorozat itt a blogon. Ezt pótolandó, összevadásztam pár öngyilkos-jelölt csajszi képét.

Tényleg, ezek miért nevezik magukat öngyilkos lányoknak? Így el vannak keseredve a külsejük miatt vagy amiatt, hogy nem akarja megdugni őket senki? Bár ezek leszbikus csajok állítolag (de szerintem ez csak szöveg, leszbikus-öngyilkos lányok ez így még jobb). Még az kéne hogy zombik is legyenek mindeMELLé, esetleg vámpírok (általában ehhez azért meglenne a sápadt szinük). Képek a logo után a tovább mögött.

 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

szerintünk: (5/5)
értékelés: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://cicipiercing.blog.hu/api/trackback/id/tr851308348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MP33PORTAL · http://downlinkz.com 2009.10.15. 12:21:46

Ezek ne is akarnak öngyilkosok lenni :D
süti beállítások módosítása