Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régi kedvenc

2008.12.06. 19:07

A legelső post is róla szólt, nem hiába Sunny régi nagy kedvencem. Most írok is róla  kicsit nem csak mutatok róla egy frankó sorozatot. Sunny Leone, Karen Malhotra néven látta meg a napvilágot 1981. május 13-án Kanadában. Szülei Indiából vándoroltak az amerikai földrészre először Kanadában majd az Egyesült Államokban telepedtek le. Sunny eleven kislány volt imádta a havat, szeretett korcsolyázni síelni, hockeyzni. Élete elős csókja 11 éves korában csattant el, szüzességét 17 évesen vesztette el, egy kosárlabda csapat kapitányával, 18 évesen ébredt rá, hogy saját neme iránt is vonzalmat érez.

Mielőtt belecsöppent volna a felnőtt szórakoztató iparba dolgozott egy német pékségben, és egy adó ügyintéző cégnél is. Egyetemi évei alatt vett részt először fotózáson, 2001-ben a Penthouse-ban jelent meg róla sorozat, majd nem sokkal később a Hustlerben is. 2003-ban az év Penthouse Pet-je lett (ez olyan mint Playmate Of The Year a Playboynál), ekkor került be igazán a pornó világába, aláírt a Vividhez.

Csak leszbikus videókat vállalt. Első filmjét Sunny címmel 2005-ben forgatta, ugyan ebben az évben készült el a Virtual Vivid Girl Sunny Leone című DVD is amivel megnyerte első AVN díját.

2007 májusában fordulópont következett be karierjében, újabb 6 filmre szerződött a Vividdel és 2008 márciusába megcsinálta az első filmjét amiben húr-vér hímtagot kell magába fogadnia. Ebben az éveben kés alá feküdt és mellnagyobbító műtétet végeztetett el magán.

Kezdetben (ahogy én észrevettem) jobb mellbimójába szúratott egy pálcika piercinget, majd később a bal mellébe is került egy, ezeket karikákra cserélte aztán. Mostanra sajnos kivette őket(legalább az új sorozataiban nem látom).

Katt a képre és irány egy 2 karikás galéria.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicipiercing.blog.hu/api/trackback/id/tr82808116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása