Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lovely Courtney

2008.11.20. 20:12

 

 

Ma Courtney Cummzra esett a választásom. Courtney 1981. december 4-én született, Nyugat Virginiában. Pályája egyetemista éveiben kezdődött, egy nudista bárban volt felszolgáló, mondanom sem kell, mindössze egy falatnyi tangából állt a munkaruhája (nem hiszem, hogy súlyos büntetésekben volt része ha esetleg néha napján otthon felejtette).

 

Művészneve barátai által ráragasztott „CC” becenévből alakult ki. Egyik kedvenc neve a Courtney, így ezen nem kellett sokat gondolkodnia. Nevének második fele az angol „cum” szóból ered, ami annyit tesz, hogy élvezni, elsülni, elmenni, orgazmus, ez utal a lány kedvelt elfoglaltságára.  

 

A szakmában töltött első hónapjaiban rengeteg jelenetet csinált kb. 30-at havonta, volt ebben minden leszbikus jelenetek, lábbal kényeztetés, anál szex.

 

Karrierje 2005-ben indult be igazán, ekkor írt alá egy nagy pornó stúdióhoz  a Zero Tolerance-hez. 2006 augusztusában ennél a stúdiónál megrendezi első DVD filmjét Face Indavers címmel (Eva Angelinaval a ’főszerepben’), ő maga is szerepel az alkotásban.

 

2005-ben a Search Extrem-az egyik legismertebb pornó adatbázis- szavazásán elnyeri a legjobb színésznőjének járó neves Golden Gape díjat.

 

Saját magát biszexuálisnak vallja.

 

A képekre kattintva megnézhetitek pár képsorozatát

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cicipiercing.blog.hu/api/trackback/id/tr52780086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása