Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Extrém

2009.02.01. 15:50

Evezzünk egy kicsit vadabb vizekre.Ebben a posztban tetkós, cicipiercinges, erősen sminkelt lányok szerepelnek majd. Lehet,  hogy ez már túlmegy egy bizonyos határon egyes látogatóknál (nálam a többség már túlmegy), ezért a tovább mögé rejtem a képeket. Ha valakinek bejön…

szerintünk: (1/5)
értékelés: (4/5)

Szerző: stab

3 komment

Címkék: piercing extrem

Hófehérke visszatér

2009.01.31. 16:48

Igazából megint zavaró lehet az összkép szempontjából, hogy nem fekete a haja, de ilyen apróságok felett jótékonyan átsiklok. Szóval lila hajú Stoya-fehérke a fürdőben, ruhástul a kádban...és a konyhában.      

szerintünk: (5/5)
értékelés: (5/5)

Volt egy kis technikai problémám, ezért nem volt új poszt a napokban. Most viszont elég jó anyaggal jelentkezem újra.  September Carrino lila fürdőruhában feszít (hát van mivel). Lehet, hogy kicsit sokszor jelenik meg a hölgy a blogomon, dehát ilyen tehetségnek mindig helyet kell…

szerintünk: (5/5)
értékelés: (3/5)

KerékParker

2009.01.28. 09:04

Most mondhatnám, hogy milyen jól kitaláltam a címet, de nem mondom. Egyébként tényleg tök jó szerintem. A szöszi csaj szeret bicajozni. Én is szeretek bicajozni. Egyszer össze kéne kötni a kellemest a hasznossal, össze kéne kötni a biciklizést Casey Parkerrel.  

szerintünk: (2/5)
értékelés: (3,5/5)

Amazon

2009.01.26. 09:17

Nem egészen, inkább olyan Jeanne d'Arc és Xéna keverék. Laza ahogy azt a kis pajkos pallost tartja, ki tudja mit művelhet vele ha bemérgesedik. Na de lássuk inkább. Ja, ő Jordan Alexia.  

szerintünk: (3/5)
értékelés: (3/5)
süti beállítások módosítása